Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Επίσκεψη στην αχτίδα...ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!

ΠΗΓΗ!!!! https://aktida.blogspot.gr/2016/05/blog-post_7.html

Έγινα 63 !Ε! και...

Εδώ θα βρείτε τις σκέψεις μου , αυτά που αγαπώ, αυτά που με ενοχλούν ,αυτά που μου γεμίζουν την καθημερινότητα μου ,όμως θα βρείτε και τη ψυχή μου και τη καλή διάθεση μου να σας κάνω παρέα!

Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Παρεούλα με φίλες!


Με..τριαντάφυλλο γλυκό αρχίζω την ημέρα για σας, το έκανα χθες από τα τριαντάφυλλα του κτήματος που ευωδιάζουν αυτό το καιρό!


Έκανα και σιρόπι ευωδιαστό για το παγωτό που θα κερνάω το καλοκαίρι βέβαια στους φίλους γιατί εγώ με το παγωτό δεν τα πάω καλά!
Η χθεσινή μου μέρα ήταν γεμάτη φίλους αφού ήρθε η Αθηνούλα μου η.."ψυχοκόρη" για το ΠΣΚ και την έχω παρεούλα. 
Το απόγευμα έκπληξη η επίσκεψη της φίλης Λαμπρινής από Πειραιά και πάντα κάθε συνάντηση με νέα φίλη και γνωριμία είναι χαρά για μένα. Βλέπετε τότε τα απλά ονόματα γίνονται μορφές στο μυαλό μου πλέον και στις αναμνήσεις μου αργότερα.
Μία πανέμορφη γαρδένια μου έφερε και λατρεύω τις γαρδένιες και σας τη δείχνω παρεούλα με το Κλωντάκι μου .


Αυτές τις μέρες γινόμαστε μάρτυρες στις ειδήσεις μιας ακόμη δύσκολης φάσης στις ζωές μας, στις ζωές των παιδιών μας..
Δεν μπορώ να μην αγανακτήσω με το δρόμο χωρίς επιστροφή που ανοίγεται μπροστά μας. Ακούω ανθρώπους να θέλουν το.. καλό μας.. και αναρωτιέμαι πόσο άκαρδοι, τυφλοί και αναίσθητοι μπορούν να είναι κάποιοι που ορκίστηκαν να ενεργούν για το ..καλό μας ( να πάρει η ευχή) .
Φίλοι μου κάποιοι από εσάς, όλοι μας δηλαδή περνάμε ακούσια πλέον δύσκολες καταστάσεις. Εγώ σας λέω..χαμόγελο..και μετά αναρωτιέμαι πόσο γραφική είμαι με αυτή τη συμβουλή! 
Όμως φίλοι μου αν δεν σταθούμε όρθιοι, αν γονατίσουμε και αφεθούμε στα κύματα τότε είναι ακόμα πιο δύσκολο για μας.
 Λοιπόν δώστε ένα ..εξάψαλμο σε όλους αυτούς.. ονειρευτείτε ότι πάντα υπάρχει φως ακόμα και στη συννεφιά και ..μια προσευχούλα δεν κάνει..κακό!!!!!!!
Σας εύχομαι καλό Σκ εγώ σπίτι λόγω..επισκέψεων και όλα να πάνε καλά!
Αχτιδένια φιλάκια!

... ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ... και... 

Paraskevi Lamprini M. είπε...
κι είπα και εγώ.. κάπου εδώ θα γράφει.. και για μενα!!!!!!!

Αχτιδένια μου φίλη, η φιλοξενία σου υπέροχη!! Το γλυκό, πολύ γλυκό!!!!! Και δεν το περίμενα... τόσο!!! Τέχνη παιδί μου, και στα γλυκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χάρηκα που συνάντησα και την Αθηνά... κι η κλώντη... καλέ τι όμορφο σκυλάκι που είναι!!!!! πολύ γλυκούλι σε σχέση με τιςφώτο.... Το ότι το βλέπεις μπροστά σου είναι πολύ διαφορετικό βεβαίως, από το ότι το βλέπειςσε φώτο!!!
ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ που σας είδα... Σάςεύχομαιχαρες και ευτυχία... με πολλή πολλη υγεία!!!

Μάκια!!!! Εις το επανιδείν θα πω!!!!!!!!!!!! Κι ελπίζω να τα ξαναπούμε... συντόμως... γιατι αγάπησα τις φίλες από Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...